Serviceeftersyn

Er det ved at være tid til serviceeftersyn af din bil? Så kan du med fordel få os til at udføre opgaven for dig.

Professionelt serviceeftersyn af alle bilmærker

Er det ved at være tid til serviceeftersyn af din bil? Så kan du med fordel få os til at udføre opgaven for dig. Hos Dixen Autoservice står der altid en kompetent automekaniker klar til at foretage professionel service på din bil. Vores værksted er beliggende i Kolding, hvorfra vi hjælper alle kunder fra Fredericia, Egtved og omegn.

Regelmæssig vedligeholdelse af køretøjet kan spare dig for større værkstedsregninger, ligesom du undgår driftsstop. Samtidig sikrer du dig, at trafiksikkerheden er i orden. Vi står klar til at foretage et professionelt serviceeftersyn af din bil, uanset hvilken type og hvilket mærke den er. Tøv derfor aldrig med at kontakte os for hjælp.​

Hvad koster et serviceeftersyn?

Vores priser på et serviceeftersyn afhænger af flere forskellige faktorer. Det kommer bl.a. an på, hvilken bil du har, samt hvor omfattende eftersynet er. Hos os er du dog altid garanteret en fornuftig pris – uanset hvad.

Vores autoværksted tilbyder serviceeftersyn, i hvilken forbindelse vi naturligvis følger producentens anvisninger. Det betyder, at fabriksgarantien opretholdes, hvis den stadigvæk gælder. Alt arbejde udføres af kompetente mekanikere, som er din garanti for, at forskrifter overholdes. Du kan med andre ord trygt vælge vores autoværksted. Vi kan også stå for din bilreparation eller Klargøring af bil til syn.​

Kontakt os for at lave en aftale

Skal vi foretage et serviceeftersynpå din bil? Så kig gerne forbi vores værksted med det samme for at høre mere eller for at modtage et godt tilbud. Du er meget velkommen til at kontakte os.

Vi samler på tilfredse kunder

Den bedste mekaniker

“Tillidsfuld – Fair – Venlig ja i det hele taget FREMRAGENDE.”

​- Birdie og René

Absolut anbefalingsværdig

“Gennemført kvalitet på alle niveauer. Absolut anbefalingsværdig”

– Mikael

Fantastisk værksted

“Fantastisk værksted med den venligste og ærligste mekaniker…”

– Emil