Synsklargøring

Skal din bil snart gennem det periodiske syn? Så står vi klar til at hjælpe dig godt på vej. Hos Dixen Autoservice sikrer vi dig, at din bil går gennem ethvert syn uden problemer.

Vi tilbyder professionel synsklargøring

Skal din bil snart gennem det periodiske syn? Så står vi klar til at hjælpe dig godt på vej. Hos Dixen Autoservice sikrer vi dig, at din bil går gennem ethvert syn uden problemer, efter vi har foretaget en klargøring af din bil. Vores værksted ligger i Kolding, men vi hjælper også gerne kunder fra Fredericia, Egtved og omegn.

Hver femte bil bliver ikke godkendt ved det periodiske syn og skal derfor til omsyn. Det besvær og de ekstra udgifter kan du spare, hvis du sender bilen til synsklargøring hos os. Husk, at det ikke handler om udseendet på din bil. Det handler om, hvorvidt der er alvorlige fejl, der har betydning for sikkerheden og miljøet.

​Vi kan udføre mange forskellige opgaver såsom:​

  • At tjekke bremser
  • ​At tjekke styretøj og om der er slør i styretøjet
  • At tjekke lys og lygter
  • Hjulophæng
  • Reparation af stenslag
  • Lakforsegling
  • ​Polering af bil
  • ​Rengøring af bil

Vi garanterer klargøring af bil i høj kvalitet

Vi er et professionelt autoværksted med mange års erfaring i branchen. Du kan derfor med fordel lade os foretage klargøring af bil eller serviceeftersyn for dig.

Hos os er du garanteret høj kvalitet til fornuftige priser, uanset hvilken opgave du stiller os.

Vi arbejder altid effektivt, men naturligvis grundigt, så du ikke skal undvære din bil i længere tid ad gangen. Du kan være sikker på, at vi overholder alle vores aftaler, og at vi behandler din bil efter alle forskrifter. Er det en større omgang, kan vi desuden også klare en bilreparation.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Har du brug for flere oplysninger om klargøring af bil, eller kunne du tænke dig et tilbud med en god pris? Så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du må altid gerne komme forbi vores værksted, men du er også velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med klargøring af bil.

Vi samler på tilfredse kunder

Den bedste mekaniker

“Tillidsfuld – Fair – Venlig ja i det hele taget FREMRAGENDE.”

​- Birdie og René

Absolut anbefalingsværdig

“Gennemført kvalitet på alle niveauer. Absolut anbefalingsværdig”

– Mikael

Fantastisk værksted

“Fantastisk værksted med den venligste og ærligste mekaniker…”

– Emil